Προφίλ εταιρείας

Η Τεχνογνωσία και η Αξιοπιστία είναι δύο έννοιες που καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα από τα προσφερόμενα προϊόντα λογισμικού της εταιρείας μας και τη συστηματική παροχή υπηρεσιών μιας ειδικά καταρτισμένης ομάδας μηχανικών. Οι απεριόριστες δυνατότητες των προσφερόμενων προγραμμάτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συναντά ο μελετητής, κατέστησαν την εταιρεία μία από τις πρώτες στον Ελληνικό χώρο. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη εξαιρετικά προηγμένων και καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων στο χώρο του τεχνικού λογισμικού και επιπλέον συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες για διάθεση των προϊόντων τους, όπως η  SOFiSTiK AG, FIDES-DVP PARTNER GMBH

Στόχος και συνεχής προσπάθεια της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στον Έλληνα μηχανικό τη σιγουριά του εργαλείου που χρησιμοποιεί στη μελέτη του και να είναι πάντα σύγχρονη με τις όλο και αυξανόμεντες απαιτήσεις των κατασκευών.

Ιστορικό

Από συστάσεως της εταιρείας μας το 1991 δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της πληροφορικής και συγκεκριμένα στην κατηγορία διάθεσης, υποστήριξης και ανάπτυξης εξειδικευμένου τεχνικού λογισμικού ανάλυσης αντοχής κατασκευών σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία.

‘Εχοντας ως πελάτες 200 από τα μεγαλύτερα γραφεία μελετών, όπως επίσης και κατασκευαστικές εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες, ακαδημαϊκά ιδρύματα καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες πολιτικούς αλλά και μηχανολόγους μηχανικούς, γεωλόγους κ.α., η σειρά εφαρμογών της SOFiSTiK Hellas είναι το πλέον γνωστό λογισμικό στην ελληνική αγορά.

Tα δυναμικό και αξιόπιστο πακέτο ανάλυσης – διαστασιολόγησης – σχεδίασης της SOFiSTiK Hellas έχει χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα από τα ολυμπιακά και αναπτυξιακά έργα που έχουν υλοποιηθεί στη χώρα μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη σχεδίαση και υλοποίησή τους. Ως παραδείγματα αναφέρονται η σήραγγα Τυμπάνου (οδική σήραγγα μήκους 1.500 μέτρων), οι σιδηροδρομικές σήραγγες Κακιάς Σκάλας, Πλαταμώνα, η καλωδιωτή γέφυρα Ευρίπου, οι γέφυρες Κρυσταλοπηγής, Νέστου, οι σπουδαιότερες γέφυρες και σήραγγες της Εγνατίας Οδού, οι σταθμοί του μετρό Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγ. Σάββα κ.α., το Ολυμπιακό στάδιο TAE KWOΝ DO στο Φάληρο, το μεταλλικό στέγαστρο του σταδίου Καραϊσκάκη, ο έλεγχος μελέτης της στέγης “Calatrava” του Ολυμπιακού Σταδίου.